Niet door ons gerepareerd
Een voorbeeld van een diep-droevige reparatie (uiteraard niet door ons uitgevoerd, wel herstelt)

“Als er een steker aan zit, zorgen wij voor de reparatie van uw elektronica!”

Met die filosofie ontvangen wij u graag. Met laagdrempelige onderzoekskosten kijken we eerst naar de haalbaarheid van de reparatie van uw elektronica: simpel of extreem, het kan allemaal.

  • Software, installatie, virus of andere besmettingsproblemen

  • Reparatie/vervanging van:

  • Voeding, batterijen etc.

  • Beeldscherm

  • geheugen/processor

  • laptop of pc behuizing

  • Stroom- en andere connectoren

  • Printers, scanners, etc

 

 

Wij rekenen € 15.= onderzoekskosten en in sommige gevallen is het probleem daar al mee verholpen, maar in ieder geval is er dan zicht op wat er moet gebeuren.

 

U krijgt hiervoor een duidelijke prijsopgave en een advies over het vervolgtraject.

De voeding van een desktop of een laptop kan na een tijd stuk gaan. Wij hebben bijna alle mogelijke soorten ter vervanging op voorraad. Voor laptop batterijen kunnen wij binnen 1 á 2 dagen een nieuwe leveren, zowel imitatie als originele batterijen horen tot de mogelijkheden. Ook het geheugen batterijtje (bios battery) van laptop of pc vervangen we desgewenst.

 

Soms lijken onderzoekskosten overbodig, bijvoorbeeld bij een scherm reparatie, maar om het juiste scherm te kunnen bestellen moet het wel verwijderd worden. Voor de kosten die u betaalt voor het verwijderen krijgt u van ons een prijsopgave en het juiste typenummer van het nieuwe scherm. U kunt dan zelf beslissen of u het scherm zelf elders wilt bestellen. Voor het plaatsen van het beeldscherm zullen wij dan weer een bedrag rekenen: helder en simpel. U bepaalt.

 

Een processor gaat eigenlijk nooit stuk, maar schakelt zichzelf wel uit als hij te warm wordt. Koelproblemen zijn ernstig en kunnen veel beschadigen, waaronder de gegevens op de harde schijf. Zodra uw laptop lawaai begint te maken of liever nog, elk jaar is het aan te bevelen het apparaat te laten reinigen. Als de laptop al heet is geweest door vervuiling kan ook de koelpasta verhard zijn en moet dan vervangen worden om een goede koeling te garanderen. Uiteraard verzorgen wij dit soort werkzaamheden.

 

Ook reparatie van laptop of pc behuizingen  voeren wij uit. Vaak breken scharnieren uit de behuizing, samen bespreken wij wat de mogelijke of beste reparatie is en wat de kosten zullen zijn. 

 

De adapter aansluiting van een laptop is kwetsbaar maar meestal wel te repareren. Wij gebruiken indien mogelijk nieuwe, originele onderdelen, maar soms zijn gebruikte onderdelen ook inzetbaar, wat tijd en geld zal schelen.

 

Sommige zaken zijn niet zinvol om te repareren. Een 4 jaar oude printer die voor onder de € 100,- te vervangen is, is vrijwel zeker total-loss. Ons advies is dan nog vóór het onderzoek om aanschaf van een nieuwe te overwegen. 

 

Verkoop van nieuwe of gebruikte apparatuur

 

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte laptops of desktops, monitoren en andere apparatuur. Wat bij u past zoeken wij graag samen met u uit.

 

Soms is het prijstechnisch niet interessant dat wij een nieuw artikel leveren, omdat de online prijs vaak onder onze inkoopprijs ligt. In dat geval kunnen wij u misschien wel helpen met een aankoop advies. U, wij of samen zoeken een interessante aanbieding, u schaft aan, wij verzorgen het overzetten van uw oude gegevens, email, etc. Uiteraard bent u bij alle stappen nauw betrokken als u dat wilt, als u dat niet wilt regelen we het allemaal!

 

Nieuwe Desktops leveren wij van RealPC: op maat gebouwde systemen met een flexibele configuratie maar vooral voor een zéér concurrerende prijs. Doordat uw  nieuwe apparaat vaak met de hand wordt samengesteld, heeft u altijd de laatste stand der techniek. Bekijkt u vooral het aanbod!Reparatie van uw elektronicad