Laptop Toetsenbord Repareren of vervangen
Enkele toetsen die het niet doen? Toetsenbord problemen na vochtschade? Vervangen is geen probleem

Vervuiling of vocht, grote problemen voor toetsenborden. Doen enkele toetsen het niet meer? Is er vocht over je toetsenbord gemorst? Dan wilt u waarschijnlijk uw laptop toetsenbord repareren of vervangen. 

Gelukkig is dat meestal minder kostbaar dan je denkt, het is afhankelijk van jouw laptop. Soms is het toetsenbord geïntegreerd in de z.g. ‘Palmrest’, de bovenkant van je laptop. Daar komt dan soms nog bij dat bijv. het mainboard van je laptop op diezelfde ‘palmrest’ is gemonteerd. Om het nog lastiger te maken zijn sommige palmrests bijna niet leverbaar of héél duur.

Geef niet te snel op, neem contact met ons op dan kunnen we kijken op wat voor termijn en tegen welke kosten jouw laptop weer tip top is. De kosten lopen uiteen van enkele tientjes tot 150 of 200 euro, maar in dat laatste geval is waarschijnlijk wel meteen je laptop  min of meer ‘gerefurbished’, ofwel weer zo goed als nieuw!

Breng je laptop langs, of bel ons even met het exacte typenummer en we kunnen je al snel meer vertellen over hoe we jouw toetsenbord gaan repareren. Soms hebben we zelfs gebruikte toetsenbord liggen en ben je super voordelig weer online!

Bel snel of stuur een mailtje en laat ook jouw laptop toetsenbord repareren of vervangen, vaak is hij binnen 24 weer klaar!

Wist je dat we ook jouw scherm kunnen repareren of zelfs de scharnieren van je laptop?