computer repareren

Bij de installatie van PC en netwerk komt vaak flink wat kijken. Het lijkt zo simpel, een nieuwe pc of laptop zet je aan en verder gaat alles vanzelf. Nee dus. Allerlei ‘gratis’ programma’s die mee worden geïnstalleerd maar ook zoveel dingen die niet worden meegeleverd, het aansluiten op uw Wifi netwerk, de printer, het gaat maar door.

En dan gaan we er voor het gemak van uit dat het netwerk al bestaat en correct functioneert, snel genoeg is, met de juiste apparatuur is verbonden, anders raakt al snel het overzicht meer dan zoek.

Wij helpen u graag bij de installatie van PC en netwerk en veel andere vaak voorkomende zaken als:

– Installatie van Windows, Linux of MacOS  
– Installeren van antivirus en anti malware software
– het installeren configureren van backup software                      
– Installeren van (bijv. Office) software, gratis of met eigen/nieuwe licentie
– De online veiligheid van uw kinderen                      
– Fysiek aansluiten op internet (WiFi of bedraad)
– Het indelen (partitioneren) van uw harde schijf of schijven
– Advies en installatie mbt NAS of backup apparatuur                                      

Kortom: het installeren en configureren van alles wat met uw pc is verbonden en er op, aan of in zit!

 

Installatie van PC en netwerk
Onderhoud en installatie - Volgt u de rode draad nog?

Voor installatie van PC en netwerk bij u op locatie, zijn de kosten € 45,- per uur, waarbij reistijd = werktijd.

Natuurlijk kunnen wij u een inschatting van de kosten geven voor wij aan de werkzaamheden beginnen, maar een absoluut bedrag is bijna onmogelijk, omdat zich altijd onverwachte problemen voor kunnen doen.

Wanneer u echter werkzaamheden op locatie laat uitvoeren, zorgt u er dan in ieder geval voor dat u alles wat nodig is bij de hand is.

Daarnaast kunnen wij eerst overleggen of bepaalde zaken niet gewoon in onze shop in Almere Haven gedaan kan worden, dit is ten alle tijden goedkoper dan op locatie omdat we sneller en efficiënter kunnen werken. 

Bel, mail of kom langs: u bent van harte welkom om e.e.a. door te praten.Voor de installatie en configuratie van uw PC of laptop in de shop berekenen wij u een van te voren bepaalt bedrag, omdat wij dan alle benodigde hulpmiddelen voor handen hebben en in de tijd die het kost om de software te installeren (met name het wachten tot het klaar is) gewoon iets anders kunnen doen.

Op deze manier kost het installeren van bijvoorbeeld Microsoft Office bij u op locatie al snel een uur, dus € 45,- maar wanneer u uw computer langs brengt slecht € 15,-

Bijna alle reparatie werkzaamheden voeren wij het liefst uit in onze werkplaats, maar u, de klant, is koning, dus de keus is uiteraard aan u…!