printer monitor usb harddisk randapparatuur repareren almere haven
usb harddisk randapparatuur repareren almere haven
Defecte printer, beeldscherm of harde schijf

Reparatie van randapparatuur

Wij verzorgen de

reparatie van alle soorten randapparatuur

, zoals

beeldschermen, printers, scanners

etc. De onderzoekskosten gelden altijd: € 15,-. Maar in sommige gevallen kun je op voorhand al stellen dat die kosten maken het apparaat niet waar is. Het repareren van electronica van bijvoorbeeld een beeldscherm besteden wij veelal uit door een electronica specialist, Het is echter aannemelijk dat voor een apparaat open is men kan meten wat de fout kan zijn, de kosten al rond de € 45,- zijn en dan zit u al op € 60,-. Een gebruikte monitor zal niet meer kosten dan 75,- en is dan misschien wel groter of nieuwer dan uw apparaat. Vandaar dat wij vóór we ook maar iets doen graag met u overleggen wat u met het apparaat zou willen.

Ook printers zijn een probleem om te repareren, vaak bestaan zij uit plastic onderdelen en wanneer daar iets aan stuk is, houdt het al heel snel op. Deze onderdelen zijn vaak niet los te bestellen en bovendien kan het uit elkaar halen van een goedkope printer aardig oplopen in tijd. Als dan uw inktpatronen ook nog zo goed als op zijn, is een nieuwe printer kopen
vaak een veel beter alternatief, te meer omdat die vaak weer komt met nieuw inkt cartridges. Ook hierbij overleggen wij graag eerst met u voor we aan de slag gaan!

Een muis, een toetsenbord, een webcam, het zijn over algemeen vervangingsartikelen. Een nieuwe muis of toetsenbord kost een tientje tot vijftien euro, een schroevendraaier pakken ook. Een webcam van een paar jaar oud past vrijwel zeker niet meer op de nieuwe computer die u over een tijdje gaat kopen en kost ook al niet de wereld, dus is vervangen vaak een prima optie.

Reparatie van USB harddisks

zijn natuurlijk wel interessant, de kosten zijn relatief vaak hoog, maar belangrijker nog, de data die er op staat is vaak meer waard dan je echt in geld kunt uitdrukken. Een

nieuwe USB behuizing

, afhankelijk van het formaat van de harde schijf zelf, kost tussen de € 15,- en € 45,- en wanneer het usb deel defect is geraakt of zelfs de voeding het heeft begeven, is het uitwisselen van de behuizing een prima idee!Het loont altijd de moeite om even te bellen, mailen of langs te komen met een defect apparaat, u hoort dan snel of het de moeite waard is om er iets aan te laten doen, we zien u graag in onze winkel in Almere Haven!