Netwerk apparaten monitor printer kopen Almere Haven
Netwerk apparaten monitor printer kopen Almere Haven

Nieuwe randapparatuur kopen

Randapparatuur Almere Haven
Wij leveren natuurlijk alle soorten randapparatuur, zoals:

-

Muizen, toetsenborden


-

Beeldschermen


-

Printers

(laser of inkt-jet)
-

Scanners/all-in-one's


-

Luidsprekers of headsets


-

Webcams


-

Netwerk apparaten

(hubs, modems, WiFi modules)
- etc. etc. etc.
Mochten wij een produkt niet op vooraad hebben, kunnen we dit over het algemeen de volgende dag voor u in huis hebben. U weet dan dat u altijd krijg wat het beste bij u past en hoeft geen genoegen te nemen met een compromis. Ook weet u dat u altijd de juiste prijs betaalt. Mocht u elders iets hebben gezien dat u graag via ons wilt aanschaffen kan dat in bijna alle gevallen ook. Prijstechnische zullen wij natuurlijk nooit concureren met een webshop, maar u bent bij ons wel verzekerd van goede ondersteuning, ook wanneer onverhoopt blijkt dat een apparaat defect is of raakt. Wij zijn niet bang voor garantie, want wij betrekken al onze produkten bij geauthoriseerde distributeurs!

Bel, mail of kom langs en leg uw wensen aan ons voor en wij zullen u zo snel mogelijk een prijsopgave doen, of bevestigen dat een bepaald produkt op voorraad is. Wij zien u graag in onze winkel in Almere Haven!
Ook voor de installatie en configuratie van bijvoorbeeld uw netwerk kunt u bij ons terecht. Over het algemeen moet dat echter wel bij u op lokatie gebeuren. Wanneer u echter deze apparatuur bij ons koopt wéten we wat u heeft gekocht en kunnen wij u ook een begrijpelijk advies geven voor wat betreft installatie problemen die u misschien tegen komt. Dit is over het algemeen gratis, in tegenstelling tot wanneer wij ook zaken voor u moeten uitzoeken omdat we uw specifieke aparaat niet kennen (helaas weten wij ook niet álles, wel veel!).