Gebruikte computer apparatuur  kopen Almere Haven
Gebruikte computer apparatuur  kopen Almere Haven

Gebruikte randapparatuur kopen

harde schijf monitor printer Almere Haven Gebruikt
Heel vaak ruilen wij randapparatuur in en de kans is groot dat wij wat u zoekt hebben staan. Uiteraard is onze gebruikte randapparatuur net zoals onze computers en laptops uitvoerig getest en eventueel opnieuw geïnstalleerd. U krijgt dan ook altijd minimaal 3 maanden garantie en ondersteuning.

Niet alle randapparatuur zoals printers, monitoren, netwerk routers, etc. zijn zaken die u misschien gebruikt zou willen kopen. Sommige apparatuur is zo

goedkoop

dat u misschien beter gewoon nieuw kunt kopen, zoals een monitor of muis. Sommige apparatuur, zoals moederborden, processoren etc. zijn juist vrijwel uitsluitend nog maar gebruikt te krijgen omdat ze simpelweg niet meer gemaakt worden en uw bestaande apparatuur alleen maar werkt met deze hardware.

Dit is ook de reden waarom wij blij zijn met uw oude hardware, ook als deze (deels) defect is. Zo kunnen wij de prijs van gebruikte onderdelen laag houden, maar kunt u er ook gerust op zijn dat uw oude hardware goed wordt gerecycled.

Een

gebruikte harde schijf

bijvoorbeeld kan heel goed zijn om een oude computer nieuw leven in te blazen, maar het is dan wel fijn dat u er zeker van bent dat uw gegevens vakkundig gewist worden worden en dat niet iemand die uw computer bij de vuilnisbak vindt uw vakantiefoto's gaat bewonderen en uw belastingaangifte gaat doornemen.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op of

kom langs in onze winkel in Almere Haven

, ook wanneer u van uw oude hardware af wilt. Wij halen uw oude spullen gratis op en leveren uw oude spullen ook nog een mooie korting op bij aanschaf van nieuwe apparatuur!